TERMÉKEINK

BioTechUSA Ashwagandha 60kapszula


Megrendelésedet SZÉP kártyával is fizetheted.
Ashwagandha kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula.

természetes, növényi kivonat
60 napi adag
ASHWAGANDHA (WITHANIA SOMNIFERA), BECENEVÉN AZ INDIAI GINZENG
Az Ashwagandha Délkelet-Ázsiából származó gyógynövény, amelyet ősi-adaptogénként használ számos tradicionális gyógyászati irányzat. Bár nem a ginzeng-félék, hanem a burgonyafélék családjába tartozik, mégis gyakran indiai ginzengnek is nevezik, mivel az ayurvédikus gyógyászatban ugyanolyan módon alkalmazzák, mint a ginzenget a kínai gyógyászatban. Gyakran találkozhatunk még az álombogyó elnevezéssel is.

TERMÉSZETES TÁMOGATÁS A HÉTKÖZNAPOK FORGATAGÁBAN, KAPSZULÁBA ZÁRVA
A hétköznapokban leginkább a növény gyökerét, illetve levelét használják szárított és őrölt formában, akár turmixokba, különböző pépes állagú ételekbe keverve. A BioTechUSA Ashwagandha kapszulás kiszerelésének köszönhetően könnyen fogyasztható és magunkkal vihető a nap folyamán bárhová, ráadásul már egy kapszula optimális mennyiséget tartalmaz a gyógynövényből, így akár egy havi, kúraszerű alkalmazása is könnyen kivitelezhető.

1 adagban (1 kapszula):
245 mg ashwagandha gyökér kivonat
amelyből 3,675 mg vitanolid

Felhasználási javaslat: Fogyassz naponta 1 kapszulát étkezés előtt bő folyadékkal! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépd túl!
Kiszerelés: 60 kapszula (60 napi adag)
FIGYELMEZTETÉS: A terméket kisgyermekek elől elzárva tárold! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot! Fogyasztása 12 éves kor alatti személyek vagy terhes és szoptató nők számára nem ajánlott. A termék fogyasztása ismert alapbetegség, valamint gyógyszerszedés esetén nem javasolt!

Összetevők: tömegnövelő szer (kalcium-foszfátok), Ashwagandha kivonat 27,7% [Ashwagandha (Withania somnifera) gyökérkivonat, maltodextrin], kapszulahéj [zselatin, fényezőanyag (sellak), színezék (vas-oxidok és vas-hidroxidok), savanyúságot szabályozó anyag (ammónium-hidroxid), savanyúságot szabályozó anyag (kálium-hidroxid)], csomósodást gátló anyagok (zsírsavak magnéziumsói, szilícium-dioxid).
Tejet, tojást, glutént, szóját, rákféléket, kén-dioxidot és dióféléket tartalmazó élelmiszereket gyártó üzemben készült.

Márka: BioTechUSA

Cikkszám: Ashwagandha


Ár: 3 690 Ft

db

Nyitva tartás

Hétfő - Péntek:
10.00 - 18.00
Szombat:
10.00 - 13.00
Vasárnap:
Zárva

Elérhetőségek

Viszlay Sport
1042 Budapest, Árpád út 64.
Telefon: +36 1 369 9164
E-mail: vevoszolgalat@viszlaysport.hu

Viszlay Sport BioTechUSA
1042 Budapest, Árpád út 64.
Telefon: +36 30 788 9979
E-mail: biotechujpest@gmail.com

Megközelítés

M3 kék újpest-központi metróvégállomástól 1 perc séta a Duna felé.
20, 30, 104, 120,147, 204-es buszokkal, valamint a 12, 14-es villamosokkal.

Térkép


Copyright © 2017-2024 Viszlay Sport. Minden jog fenntartva! Üzemeltető: Viszlay Sport

Honlapunkat és tárhelyünket a Netteszt Informatikai Kft. üzemelteti.

cafeteria