TERMÉKEINK

VÁSÁRLÁSI INFORMÁCIÓK


Általános szerződési feltételek (ÁSzF)

Az alábbi részletezett Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSzF) egymással kölcsönös szerződésben álló felekre (továbbiakban: Felek) vonatkozik. Egyrészről a Viszlay Sport Kft.-re, mint eladóra (továbbiakban: Eladó), másrészről a Viszlay Sport Kft.-től árut, vagy szolgáltatást vásárlóra (továbbiakban: Vevő), amennyiben Vevő az 1959. évi IV. törvény (Polgári Törvénykönyv, továbbiakban: PTK) 685. § d) értelmében fogyasztónak minősül.

Eladó adatai:
Cégnév: Viszlay Sport Kft.
Cég székhelye: 1042 Budapest, Árpád út 64.
Telefon: 3-699-164
E-mail: info@viszlaysport.hu
Adószám: 11996145-2-41
Cégjegyzékszám: 01-09-687106
Cégjegyzéket vezeti: Fővárosi Bíróság, mint Cégbíróság

Bankszámla száma: 1170400720203607

A Felek közötti szerződés és az ÁSzF nyelve: Magyar. A jelen ÁSzF 2009.11.11-től érvényesek Eladó és Vevő közötti gazdasági kapcsolat tekintetében (a Honlapon történő rendelésre és vásárlásra), azok nem alkalmazhatóak a korábban megkötött szerződésekre és visszavonásig érvényesek. Ettől eltérő feltételeket csak Vevő és Eladó közös akaratával írásban lehet kikötni. Vevő a Honlapon történő vásárlással és rendeléssel az itt elolvasott feltételeket feltétel nélkül elfogadja. Vevő tudomásul veszi, hogy a végrehajtott megrendelés következményeként a megrendelt termékre közötte és az Eladó között adás-vételi ill. szállítási szerződés jön létre.

Tisztelt Vásárlónk!

Webáruházunk részére az OTP Bank Nyrt. biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártyaelfogadó rendszere által. Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk az OTP Bank fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruház oldalán. Az internetes áruház az Ön kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

Kérjük, készítse elő kártyáját! A bankkártyával történő fizetéshez az alábbi adatokra lesz szüksége:

·   Kártyaszám (A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, 13-19 jegyű szám.)

·   Lejárati dátum (A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, hh/éé formátumú szám.)

·   Érvényesítési kód (A kártya hátlapján az aláírási panelen található számsor utolsó három jegye {CVV2, vagy CVC2}. Amennyiben az Ön kártyáján nem szerepel ilyen kód, a fizető oldalon található, erre vonatkozó mezőt legyen szíves üresen hagyni!)

Áruházunkban az alábbi kártyatípusokkal fizethet:

 

   MasterCard (dombornyomott)

   Visa (dombornyomott)

   American Express (dombornyomott)

   Electron (nem dombornyomott) Ezen kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg, hogy lehetővé teszi-e a kártya internetes használatát. Amennyiben az Ön Electron kártyáját kibocsátó bank engedélyezte az interneten való kártyahasználatot, Ön természetesen fizethet kártyájával internetes áruházunkban. Pontos információért kérjük, forduljon a kártyáját kibocsátó bankhoz! Az OTP Bank által kibocsátott kártyák természetesen elfogadhatók.

   Maestro Az OTP Bank internetes fizetőfelületén bármely bank által kibocsátott Maestro kártya elfogadható. Az elfogadás feltétele, hogy az Ön kártyáját kibocsátó bank is támogassa a Maestro kártyák e-commerce tranzakciókra történő felhasználhatóságát. Kérjük, konzultáljon a bankjával!

Az internetes kártyaelfogadás biztonságának további növelése érdekében az OTP Bank bevezette a Verified by Visa/MasterCard Secure Code (VbV/MSC) szolgáltatást. A szolgáltatás lényege, hogy a kártyabirtokos részére a fizetésre használt kártyát kibocsátó bank megad valamilyen plusz azonosítási lehetőséget, amely a tranzakció során ellenőrzésre kerül, és egyértelműen azonosítja a kártyát használó személyt.

Amennyiben az Ön kártyáját kibocsátó banknál nem elérhető a VbV/MSC szolgáltatás, vagy Ön azt nem igényelte, a fizetési folyamat nem változik. A webáruház átirányítja Önt az OTP oldalára, ahol megadja kártyájának adatait (kártyaszám, lejárati dátum, érvényesítési kód), és megtörténik a vásárolt áruk/szolgáltatások ellenértékének kiegyenlítése.

Amennyiben az Ön bankja rendelkezik a VbV/MSC szolgáltatással, és Ön ezt igénybe veszi, a fizetési tranzakció folyamata megváltozik. Kártyája adatait (kártyaszám, lejárati dátum, érvényesítési kód) továbbra is OTP Bank fizetőfelületén kell megadnia. Ezt követően azonban a Bank automatikusan átirányítja Önt a kártyáját kibocsátó bank megfelelő oldalára, ahol végre kell hajtania az azonosítási eljárást. A sikeres azonosítást követően a fizetési tranzakció folytatódik, Ön értesítést kap a tranzakció sikerességéről, és visszairányításra kerül a webáruházi felületre. Amennyiben az azonosítást nem tudja végrehajtani, a tranzakció sikertelenül zárul.

Bankkártyás fizetés menete

Miután kiválasztotta a megvásárolni kívánt termékeket, ki kell tölteni a megrendelő űrlapot.
A számlázási adatok alatt megtalálható fizetés módja legördülő listából kiválasztja a Bankkártya lehetőséget.
Az összegző oldalra való navigálásnál itt már a lap alján a Tovább a bank oldalára felirat fogadja, amire kattintva, az OTP bank fizető felületére irányít.
Itt a bank által kért adatokat kell kitölteni

  • Tulajdonos neve
  • Kártya érvényessége
  • Kártya típusa
  • Kártya lejárati dátuma

A bank oldalán, még meg kell erősíteni a vásrlást. Amint ez megtörtént, vagy meg lett szakítva a bankkártyás vásárlás, az oldal visszairányít a viszlaysport.hu oldalra, ahol értesülni fog, hogy a tranzakció sikeres, vagy sikertelen volt.

 

Szállítás

A webáruházban megrendelt termékeket a GLS futárszolgálatával juttatjuk el Önökhöz. 
Belföldi kézbesítésű csomagok díjszabása alapesetben 0-30kg-ig 1490 Ft, 30kg felett illetve nagyméretű csomagnál egyéni díjszabás.
Átvétel GLS Csomagponton 990 Ft.

Amennyiben fitneszgépe összeszerelésére, beüzemelésére is igényt tart, szerelési díj ellenében tudjuk vállalni a szolgáltatást. Ebben az esetben kérjük, vegye fel a kapcsolatott kollégáinkkal.Egyéb termékek össze szerelésére sajnos nincs mód.
A házhoz szállítás díja az utcafronti kapuig történő szállítást foglalja magában. 

Személyes átvétel- 0Ft

Ingynes átvételi mód. A bolt nyitva tartási idejében bármikor átvehető a rendelés. H-P: 10h-18h, Szo.: 10h-13h.

Csomagautomata, csomagpont- 990Ft-tól

Lakóhelyedhez közeleső ponton veheted át és több ezer átvételi pont közül választhatsz országszerte.

GLS csomagautomaták és átvételi pontok 25 kg-ig.
A mindenkori átvételi pontok listája és nyitvatartási ideje az alábbi felületen érhető el: 
 
GLS csomagátvételi pontok.

GLS csomagautomatához történő szállítás csak abban az esetben érhető el ha a megrendelt termék csomagolásának mérete nem haladja meg a 73 x 59 x 42 cm-t és a súlya a 25 kg-ot.
GLS csomagpontra történő kézbesítés esetében a 100 x 50 x 50 cm-t és a 25-kg-ot.

Házhoz szállítás- 1490Ft-tól

Csomagod egészen házhoz visszük. Többféle fizetési mód. 

 

Elállás joga

A 17/1999. Kormányrendelet szerinti távértékesítési rendszer keretében fogyasztó részére történő értékesítésre Vevőt elállási jog illeti meg az alábbiak szerint: Vevő a szerződéstől az áru átvételétől számított 14  naptári napon belül indoklás nélkül elállhat. Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha Vevő nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi. A terméket Vevő köteles haladéktalanul és hiánytalanul Eladónak visszajuttatni, a visszaszállítás költsége Vevőt terheli. A haladéktalan és hiánytalan visszajuttatás kapcsán vevő vállalja, hogy legkésőbb az elállási nyilatkozat megtételét követő munkanapon a terméket Eladónak visszajuttatja, vagy mindent megtesz a termék visszajuttatása érdekében, így például a terméket küldeményként feladja. A vevőnek felróható késedelem esetében a Ptk. általános kártérítési felelősségre vonatkozó szabályai szerint kell eljárni. Eladó köteles a Vevő által megfizetett összeget az elállástól számítva 30 napon belül banki átutalással visszatéríteni Vevőnek. Eladó a visszatérítendő összegből jogosult a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő károk és a nem megfelelő kezelésből adódó értékcsökkenés megtérítésére megfelelő összeget kártérítésként visszatartani.

Jótállás, szavatosság

Jótállás vonatkozik minden sporteszközre, medencére, ping-pong asztal, csocsóasztalra 10 000Ft felett.  Ha a gyártó a fogyasztási cikkre az e rendeletben foglaltaknál kedvezőbb jótállási feltételeket vállal, a jótállás alapján a forgalmazót megillető jogok a fogyasztói szerződés teljesítésének időpontjában átszállnak a fogyasztóra. A jótállási jogokat a termék tulajdonosa érvényesítheti, feltéve, hogy fogyasztónak minősül. (Fogyasztó: a gazdasági, vagy szakmai tevékenység körén kívül eső célból szerződést kötő személy - Ptk. 685.§ d) pont). A jótállási idő a termék fogyasztó részére történő átadás napjával kezdődik és hossza a vásárolt termék eladási árától függ:

A 10-100 ezer forintért megvásárolt termékekre legalább ​1 év jótállást kell vállalni.

A 100-250 ezer forintért megvett termékek esetében legalább 2 év a garancia.

A 250 ezer forintnál drágább termékek esetében pedig minimum 3 év a jótállási idő.

A jótállási igény a jótállási jegy, vagy a Viszlay Sport Kft. által kiállított számla másolatának bemutatásával érvényesíthető. Amennyiben a termék mellett nincs külön jótállási jegy, akkor a számla egyben jótállási jegyként is szolgál. Garanciális kifogás esetén a termék az Eladóhoz történő visszajuttatásának költsége a Vevőt terheli.

Garanciális kifogás esetén a terméket a következő címre kell személyesen beszállítani, vagy posta-, illetve futárszolgálattal elküldeni:

Viszlay Sport Kft
1042 Budapest
Árpád út 64.


Jótállási igény nem érvényesíthető:

  • Nem rendeltetésszerű használat
  • Szakszerű ápolás, tisztítás hiánya
  • Szakszerűtlen tisztítás
  • Felfedezett hiba (rejtett anyag, vagy gyártási) nem azonnali jelzése
  • Sérülés, vagy erőszakos külső behatás, rongálás
  • Házilagos javítás 

 

Szavatosság szabályai 2022. január 1. utáni vásárlás eseténn a következő módon alakulnak.

A szavatossági idő a vásárlástól számított 2 év marad, azonban ezen időszakon belül 1 évig kell vélelmezni, hogy a vásárlás után felismert hibát nem a fogyasztó használata okozta. A kellékszavatosság kiterjed a digitális szolgáltatásokra is. A kellékszavatossági jogok közül a fogyasztó a hibát a kötelezett költségére maga nem javíthatja ki, illetve mással sem javíttathatja ki aztA fogyasztó kellékszavatossági jogai között akkor is jogosult – a szerződésszegés súlyához igazodva – az ellenszolgáltatás arányos leszállítását igényelni, vagy az adásvételi szerződést megszüntetni, ha a vállalkozás nem végezte el a kijavítást vagy kicserélést, vagy ismételt teljesítési hiba merült fel (háromszori javítás után, ha negyedszere is hiba lép fel), annak ellenére, hogy a vállalkozás megkísérelte az áru szerződésszerűvé tételét.

Visszaküldés

Amennyiben Vevő a terméket Eladónak visszaküldi (elállás, 14 napos pénz-visszafizetés és garanciális visszaküldés esetén), az alábbiak szerint kell eljárnia: A fogyasztási cikk szállításra alkalmas csomagolásáról Vevő köteles gondoskodni, a nem megfelelő csomagolásból eredő, a szállítás során bekövetkező károkért az Eladó felelősséget nem vállal. A termék szállítási költsége elállás, 14 napos pénz-visszafizetési garancia, jótállás, illetve kiterjesztett jótállás esetén a Vevőt terheli. Minden esetben mellékelni kell a számla másolatát, vagy a jótállási jegyet.
A terméket csak eredeti csomagolásban, címkével ellátva, teljes, sértetlen, használatlan, újra eladásra alkalmas állapotban tudjuk visszavenni.
Utánvéttel terhelt küldeményt az Eladó nem vesz át.

14 napos pénz-visszafizetés és garanciális visszaküldés esetén a terméket erre a címre kell eljuttatni:

Viszlay Sport Kft
1042 Budapest
Árpád út 64.

 

Adatvédelem

Bizonyos információk, adatok elengedhetetlenek a rendelés felvételéhez, a vásárlás teljesítéséhez, a számlakiállításhoz, a garanciához, jótállási szerződéshez. Nélkülük a rendelés visszavonható és érvénytelennek minősül. A honlap használatával a Vevő teljes körű felelősséget vállal azért, hogy a megadott adatok hitelesek és a valóságnak megfelelnek. A Vevő által megadott adatokhoz állandó hozzáférhetőségi és helyreigazítási joga van, az aktuális európai és nemzeti törvénynek megfelelően. Eladó nem adja át harmadik fél részére a személyes adatokat, kivételt képez, amikor a harmadik fél Eladó szerződéses alvállalkozója, (pl. futárszolgálat) és a Vevővel kötött vásárlási szerződés teljesítéséhez elengedhetetlen, továbbá amennyiben ezt törvény vagy a hatóság kötelezővé teszi.

Adatvédelmi tájékoztató (Elolvasáshoz KLIKK IDE)!

A képek, leírások és árak tájékoztató jellegűek. A változtatások jogát a Viszlay Sport Kft. fenntartja.


Nyitva tartás

Hétfő - Péntek:
10.00 - 18.00
Szombat:
10.00 - 13.00
Vasárnap:
Zárva

Elérhetőségek

Viszlay Sport
1042 Budapest, Árpád út 64.
Telefon: +36 1 369 9164
E-mail: vevoszolgalat@viszlaysport.hu

Megközelítés

M3 kék újpest-központi metróvégállomástól 1 perc séta a Duna felé.
20, 30, 104, 120,147, 204-es buszokkal, valamint a 12, 14-es villamosokkal.

Térkép


Copyright © 2017-2024 Viszlay Sport. Minden jog fenntartva! Üzemeltető: Viszlay Sport

Honlapunkat és tárhelyünket a Netteszt Informatikai Kft. üzemelteti.

cafeteria

 
SZÉCHENYI 2020