TERMÉKEINK

SCITEC NUTRITION BCAA XPRESS 280G


Megrendelésedet SZÉP kártyával is fizetheted.
BCAA Xpress - Expressz aminosav pótlás

Edzés előtt, közben és után!
Cukormentes*
Gluténmentes**
Laktózmentes***
elágazó láncú aminosavak 2:1:1 arányban
adagonként 5g tiszta BCAA
Az izmok tartalékai

A leucin, az izoleucin és a valin az elágazó láncú aminosavak (BCAA-k) családjába tartoznak. A BCAA-k az emberi test számára esszenciális 9 aminosav közé tartoznak, ami azt jelenti, hogy a test nem képes az előállításukra. Az egyetlen forrásunk ezekből az aminosavakból a mindennapi táplálékunk vagy az étrend-kiegészítők. Az elágazó láncú aminosavak az izomfehérjék esszenciális aminosav-készletének kb. 35%-át teszik ki. Fontos tehát, hogy megfelelő mennyiségű és minőségű aminosavat biztosítsunk az étrendünkkel. Ezek a többi aminosavval együtt szerepet játszanak a fehérjék építésében, amelyek hozzájárulnak az izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához.
A BCAA Xpress olyan, 2:1:1-es arányban tartalmazza az elágazó láncú aminosavakat, ahogyan azok a szervezetünkben is megtalálhatók. Ezért termék fogyasztásával ezeknek az esszenciális aminosavaknak a pótlása bárki számára megoldható. A másik előnye az íze: a natúr BCAA sokak számára kissé keserű. A BCAA Xpress ízesített, így ez a probléma többé nem probléma azok számára, akiknek az íz-élmény is fontos.
*: A cukormentes állítás a fogyasztásra kész italra vonatkozik.
**: Gluténmentes az Európai Unió szabályozásának megfelelően.
***: <0,5 g/ 100 ml fogyasztásra kész termékben.

Adagolási javaslat: Keverj össze naponta egy adag (7g=3/4 adagolókanál) BCAA Xpress port 300ml vízzel. Edzés előtt, közben, után, vagy étkezések között fogyaszd.

Allergén információ: Tej, tojás, glutén, szója, földimogyoró, mogyoró, zeller, hal és rákféle összetevőket feldolgozó üzemben készült.

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot! A terméket kisgyermekek elől elzárva tárolja!

ÖSSZETEVŐK:
Alma: L-leucin 36%, L-izoleucin 18%, L-valin 18%, étkezési sav (citromsav), aroma, édesítőszerek (aceszulfám K, szukralóz), színezékek (szulfitos-ammóniás karamell, riboflavinok).
Kóla-lime: L-leucin 36%, L-izoleucin 18%, L-valin 18%, aromák, étkezési sav (almasav), édesítőszerek (aceszulfám K, szukralóz), színezék (szulfitos-ammóniás karamell).
Sárgadinnye: L-leucin 36%, L-izoleucin 18%, L-valin 18%, aroma, étkezési sav (almasav), sűrítőanyag (xantángumi), édesítőszerek (aceszulfám K, szukralóz), színezékek (Sunset Yellow FCF**, riboflavinok). **A gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhat.
Körte: L-leucin 36%, L-izoleucin 18%, L-valin 18%, aroma, étkezési savak (almasav, citromsav), sűrítőanyag (xantángumi), édesítőszerek (aceszulfám K, szukralóz).
Mangó: L-leucin 36%, L-izoleucin 18%, L-valin 18%, aroma, étkezési sav (almasav), sűrítőanyag (xantángumi), édesítőszerek (aceszulfám K, szukralóz), színezék (Sunset Yellow FCF**). **A gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhat.
Pink limonádé: L-leucin 36%, L-izoleucin 18%, L-valin 18%, étkezési sav (citromsav), aroma, édesítőszerek (aceszulfám K, szukralóz), cékla koncentrátum por [maltodextrin, cékla koncentrátum, étkezési sav (citromsav)].
Vérnarancs: L-leucin 36%, L-izoleucin 18%, L-valin 18%, aroma, étkezési sav (almasav), sűrítőanyag (xantángumi), édesítőszerek (aceszulfám K, szukralóz), cékla koncentrátum por [maltodextrin, cékla koncentrátum, étkezési sav (citromsav)], kurkumakivonat [sűrítőanyag (gumiarábikum), kurkuma (Curcuma longa) rizóma kivonat, csomósodást gátló anyag (szilícium-dioxid)], színezék (azorubin**). **A gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhat.

Márka: SCITEC NUTRITION

Cikkszám: BCAA XPRESS 280G


Ár: 6 190 Ft

db

Nyitva tartás

Hétfő - Péntek:
10.00 - 18.00
Szombat:
10.00 - 13.00
Vasárnap:
Zárva

Elérhetőségek

Viszlay Sport
1042 Budapest, Árpád út 64.
Telefon: +36 1 369 9164
E-mail: vevoszolgalat@viszlaysport.hu

Viszlay Sport BioTechUSA
1042 Budapest, Árpád út 64.
Telefon: +36 30 788 9979
E-mail: biotechujpest@gmail.com

Megközelítés

M3 kék újpest-központi metróvégállomástól 1 perc séta a Duna felé.
20, 30, 104, 120,147, 204-es buszokkal, valamint a 12, 14-es villamosokkal.

Térkép


Copyright © 2017-2024 Viszlay Sport. Minden jog fenntartva! Üzemeltető: Viszlay Sport

Honlapunkat és tárhelyünket a Netteszt Informatikai Kft. üzemelteti.

cafeteria