TERMÉKEINK

Adidas ADIDAS női nadrág W 3S FT CF PT


Megrendelésedet SZÉP kártyával is fizetheted.
A végtermék színében és/ vagy stílusában eltérhet a digitális képtől.

Termék részletei
Dobja be ezt az Adidas női nadrágot, hogy bemelegítsen edzés előtt, majd élvezze a viselet szabadságát a nap hátralévő részében. A szorosan illeszkedő szabás sportos megjelenést kölcsönöz az egész megjelenésnek, az állítható húzózsinórral ellátott elasztikus derékrész pedig rögzíti a modellt a helyén. Az egész frottír pamut anyagból készült, amely biztosítja a kényelmét, bármit is hozzon a nap.

Az illeszkedési specifikációk közé tartozik a testreszabott szabás és a rugalmas derékpánt húzózsinórral a beállításhoz. Biztos lehetsz benne, hogy ezek a nadrágok szükség szerint illeszkednek, és a megfelelő helyen maradnak, bármilyen intenzív is a napod.

Ez a nadrág frottír anyagból készült, 100% pamut. A pamut anyaga ismert arról, hogy képes felszívni az izzadságot, és szárazon tartja a bőrt, míg a frottír puha és kényelmes érzést kölcsönöz minden alkalommal, amikor viseli.

A dizájn oldalzsebeket tartalmaz a kis tárgyak praktikus tárolására, valamint mandzsettákat pecsétekkel a stílusos, mégis funkcionális megjelenés érdekében. Ezek a funkciók lehetővé teszik, hogy ezt a nadrágot mindenféle tevékenységhez viselje – az edzéstől a vásárlásig.

A modell Better Cotton anyagból készült. Ez a fajta gyapot fenntarthatóbb és etikusabb, ami azt jelenti, hogy termesztése során ügyelnek a környezet és a gyapotot termesztő dolgozók védelmére. Biztos lehet benne, hogy egy fenntarthatóbb és igazságosabb világot támogat, ha megvásárolja ezt a nadrágot.

Márka: Adidas

Cikkszám: JH3689


Ár: 19 990 Ft

db

Nyitva tartás

Hétfő - Péntek:
10.00 - 18.00
Szombat:
10.00 - 13.00
Vasárnap:
Zárva

Elérhetőségek

Viszlay Sport
1042 Budapest, Árpád út 64.
Telefon: +36 1 369 9164
E-mail: vevoszolgalat@viszlaysport.hu

Megközelítés

M3 kék újpest-központi metróvégállomástól 1 perc séta a Duna felé.
20, 30, 104, 120,147, 204-es buszokkal, valamint a 12, 14-es villamosokkal.

Térkép


Copyright © 2017-2024 Viszlay Sport. Minden jog fenntartva! Üzemeltető: Viszlay Sport

Honlapunkat és tárhelyünket a Netteszt Informatikai Kft. üzemelteti.

 
SZÉCHENYI 2020