BioTechUSA Vegan Protein 500g
Megrendelésedet SZÉP kártyával is fizetheted.
Ízesített, növényi fehérje italpor gojibogyó- és acaibogyó-porral, quinoa liszttel és édesítőszerekkel.
Csökkentett mennyiségű műanyag felhasználásával készült csomagolás
Vegán fehérje-komplex (rizs és borsó)
Hozzáadott aminosavakkal: L-glutaminnal és L-argininnel
Cukor- és laktózmentes*
Gluténmentes**
Tartósítószer-mentes
Színezékmentes
GMO-mentes
Aszpartám-mentes
3-féle szuperélelmiszerrel
88 mg koffeintartalom adagonként***
*A por formátumú termékek esetében az állítás a vízzel hígított, fogyasztásra kész termékre vonatkozik.
**Gluténmentes az Európai Unió szabályozásának megfelelően.
***Kizárólag a kávé ízű termék esetében.
A rizs és a borsó az alap
A növényi eredetű élelmiszerek, szemben az állati eredetűekkel, nem komplett fehérjeforrások: vagyis, nem tartalmazzák az összes esszenciális aminosavat, amelyekre szervezetünknek szüksége van. Szerencsére azonban az ún. komplettálással (a különböző, növényi eredetű fehérjeforrások kombinálásával) teljes értékű fehérjét nyerhetünk. Ezt tesszük a Vegan Protein előállításakor is két, egymást remekül kiegészítő fehérjeforrás párosításával: a lizinben szegény, de kéntartalmú aminosavakban (pl.: cisztein és metionin) gazdag rizsfehérjéhez kéntartalmú aminosavakból kevesebbet tartalmazó, viszont lizinben bővelkedő borsófehérjét adunk. Ezt a kiváló alapot pedig még további extrákkal is kiegészítjük.
+ 3-féle szuperélelmiszer
Quinoa liszt A quinoát, a reformkonyhák sláger-alapanyagát az ősi inkák egyenesen a gabonák anyjaként tisztelték.
Acaibogyó-por Az acai bogyó az amazóniai őserdőkben őshonos egzotikus összetevő.
Gojibogyó-por A farkasbogyóként is ismert, a cseresznye és a szeder ízének keverékére emlékeztető, savanykás, élénkpiros gyümölcsöt Kínában hosszú évezredek óta fogyasztják.
1 adagban (25 g):
106 kcal
19 g fehérje
Hozzáadott aminosavak:
1390 mg L-glutamin
650 g L-arginin
Összetevők: csokoládé-fahéj: borsófehérje izolátum, rizsfehérje, zsírszegény kakaópor, L-glutamin, ízfokozó (glicin és nátriumsója), L-arginin, emulgeálószer: lecitinek (szója), fahéj, sűrítőanyagok (karragén, cellulózgumi), quinoa liszt 1,6%, aromák, goji bogyópor 1,1%, acai bogyópor 0,6%, étkezési só, édesítőszer (szukralóz).
FIGYELMEZTETÉS (csak a kávé ízű termékre vonatkozóan): Magas koffeintartalmú termék. Fogyasztása gyermekek és terhes vagy szoptató nők számára nem ajánlott. (35 mg koffein/100 ml fogyasztásra kész ital.)
Tejet, tojást, glutént, szóját, rákféléket, kén-dioxidot és dióféléket tartalmazó élelmiszereket gyártó üzemben készült.
Átlagos hozzáadott aminosav tartalom 1 adagban (25 g): L-glutamin 1390 mg, L-arginin 650 mg.
Csökkentett mennyiségű műanyag felhasználásával készült csomagolás
Vegán fehérje-komplex (rizs és borsó)
Hozzáadott aminosavakkal: L-glutaminnal és L-argininnel
Cukor- és laktózmentes*
Gluténmentes**
Tartósítószer-mentes
Színezékmentes
GMO-mentes
Aszpartám-mentes
3-féle szuperélelmiszerrel
88 mg koffeintartalom adagonként***
*A por formátumú termékek esetében az állítás a vízzel hígított, fogyasztásra kész termékre vonatkozik.
**Gluténmentes az Európai Unió szabályozásának megfelelően.
***Kizárólag a kávé ízű termék esetében.
A rizs és a borsó az alap
A növényi eredetű élelmiszerek, szemben az állati eredetűekkel, nem komplett fehérjeforrások: vagyis, nem tartalmazzák az összes esszenciális aminosavat, amelyekre szervezetünknek szüksége van. Szerencsére azonban az ún. komplettálással (a különböző, növényi eredetű fehérjeforrások kombinálásával) teljes értékű fehérjét nyerhetünk. Ezt tesszük a Vegan Protein előállításakor is két, egymást remekül kiegészítő fehérjeforrás párosításával: a lizinben szegény, de kéntartalmú aminosavakban (pl.: cisztein és metionin) gazdag rizsfehérjéhez kéntartalmú aminosavakból kevesebbet tartalmazó, viszont lizinben bővelkedő borsófehérjét adunk. Ezt a kiváló alapot pedig még további extrákkal is kiegészítjük.
+ 3-féle szuperélelmiszer
Quinoa liszt A quinoát, a reformkonyhák sláger-alapanyagát az ősi inkák egyenesen a gabonák anyjaként tisztelték.
Acaibogyó-por Az acai bogyó az amazóniai őserdőkben őshonos egzotikus összetevő.
Gojibogyó-por A farkasbogyóként is ismert, a cseresznye és a szeder ízének keverékére emlékeztető, savanykás, élénkpiros gyümölcsöt Kínában hosszú évezredek óta fogyasztják.
1 adagban (25 g):
106 kcal
19 g fehérje
Hozzáadott aminosavak:
1390 mg L-glutamin
650 g L-arginin
Összetevők: csokoládé-fahéj: borsófehérje izolátum, rizsfehérje, zsírszegény kakaópor, L-glutamin, ízfokozó (glicin és nátriumsója), L-arginin, emulgeálószer: lecitinek (szója), fahéj, sűrítőanyagok (karragén, cellulózgumi), quinoa liszt 1,6%, aromák, goji bogyópor 1,1%, acai bogyópor 0,6%, étkezési só, édesítőszer (szukralóz).
FIGYELMEZTETÉS (csak a kávé ízű termékre vonatkozóan): Magas koffeintartalmú termék. Fogyasztása gyermekek és terhes vagy szoptató nők számára nem ajánlott. (35 mg koffein/100 ml fogyasztásra kész ital.)
Tejet, tojást, glutént, szóját, rákféléket, kén-dioxidot és dióféléket tartalmazó élelmiszereket gyártó üzemben készült.
Átlagos hozzáadott aminosav tartalom 1 adagban (25 g): L-glutamin 1390 mg, L-arginin 650 mg.
Márka: BioTechUSA
Cikkszám: Vegan Protein 500g