TERMÉKEINK

BioTechUSA Collagen hidrolizált kollagén italpor 300g


Megrendelésedet SZÉP kártyával is fizetheted.
Kollagéntartalmú étrend-kiegészítő italpor hialuronsavval, C- és E-vitaminnal, édesítőszerrel.

Miért ajánljuk a Collagent?
13 g kollagén adagonként
C- és E-vitaminnal
Hialuronsavval
Laktóz-, glutén-, cukormentes

Mi is az a kollagén? Mire jó a hialuronsav?
Kollagén és hialuronsav: ugye, ismerősek? Hisz nincs is olyan, a szarkalábak és a nevetőráncok ellen bevetett kozmetikum, amelynek tégelyén ne tűnne fel ez a páros. Pedig egyik sem a szépségipar hölgyekre specializált, mesterséges csodaszere, amelyeket direkt a ránctalan, kisimult vonásokért találtak volna fel. Szervezetünk által eleve termelt, természetes vegyületekről van szó, amelyek fontos élettani szerepet töltenek be, éppúgy a férfiak, mint a nők szervezetében. Ám termelődésük a korral sajnos lelassul, pedig számos előnnyel bírnak.
A BioTechUSA Collagen kollagén por terméke praktikusan egyszerre biztosítja a hialuronsavat és a kollagént is. Mindehhez C-vitamint is adtunk, amely a szervezet saját normál kollagénképzéséhez, ezen keresztül pedig nemcsak a bőr és az erek, de a csontozat, a porcok, a fogak, és a fogíny normál állapotának fenntartásához is hozzájárul. A termékben lévő E-vitamin pedig a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmében játszik szerepet.

Mit tartalmaz a Collagen?
1 adagban (15 g):
13 g kollagén
90 mg hialuronsav
75 mg C-vitamin
2,7 mg E-vitamin
100%-ban gluténmentes termék!

Hogyan fogyaszd a Collagent?
Felhasználási javaslat: Keverj el 1 adag kollagén port (15 g = 1 adagolókanál = 2 púpos evőkanál) 200 ml vízben egy keverőpalack segítségével. Fogyassz naponta 1 adagot. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépd túl!
Kiszerelés: 300 g (20 napi adag)

Íz: fekete málna, limonádé

Összetevők
fekete málna: hidrolizált marha kollagén 88%, étkezési sav (citromsav), csomósodást gátló anyag (magnézium-oxid), aromák, hialuronsav 0,7% (szóját tartalmaz), L-aszkorbinsav, krémesítő keverék [részben hidrogénezett kókuszzsír, sovány tejpor, emulgeálószerek (E471, E472a), glükózszirup, szacharóz, tejfehérje, stabilizátor (kálium-foszfátok), csomósodást gátló anyag (kalcium-foszfátok)], édesítőszer (szukralóz), étkezési só, DL-alfa-tokoferil-acetát, színezékek (Alluravörös AC*, indigotin). * Az alluravörös AC a gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhat.
limonádé: hidrolizált marha kollagén 88%, étkezési sav (citromsav), csomósodást gátló anyag (magnézium-oxid), aromák, hialuronsav 0.7% (szóját
tartalmaz), L-aszkorbinsav, krémesítő keverék [részben hidrogénezett kókuszzsír, sovány tejpor, emulgeálószerek (E471, E472a), glükózszirup, szacharóz, tejfehérje, stabilizátor (kálium-foszfátok), csomósodást gátló anyag (kalcium-foszfátok)], édesítőszer (szukralóz), étkezési só, DL-alfa-tokoferil-acetát, színezék (tartrazin)*. *A tartrazin a gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhat.

Tejet, tojást, glutént, szóját, rákféléket, kén-dioxidot és dióféléket tartalmazó élelmiszereket gyártó üzemben készült.

Márka: BioTechUSA

Cikkszám: Collagen 300g


Ár: 6 990 Ft

db

Nyitva tartás

Hétfő - Péntek:
10.00 - 18.00
Szombat:
10.00 - 13.00
Vasárnap:
Zárva

Elérhetőségek

Viszlay Sport
1042 Budapest, Árpád út 64.
Telefon: +36 1 369 9164
E-mail: vevoszolgalat@viszlaysport.hu

Viszlay Sport BioTechUSA
1042 Budapest, Árpád út 64.
Telefon: +36 30 788 9979
E-mail: biotechujpest@gmail.com

Megközelítés

M3 kék újpest-központi metróvégállomástól 1 perc séta a Duna felé.
20, 30, 104, 120,147, 204-es buszokkal, valamint a 12, 14-es villamosokkal.

Térkép


Copyright © 2017-2024 Viszlay Sport. Minden jog fenntartva! Üzemeltető: Viszlay Sport

Honlapunkat és tárhelyünket a Netteszt Informatikai Kft. üzemelteti.

cafeteria